Damakta iz bırakan asırlık lezzet.
Tadını damağınızda bırakacak peynirlerimizin sırrı Napoli’nin asırlık yöntemlerinde saklı. 
İtalyan köklerine olan sevgi ve saygısına bağlı kalarak sütü sanata dönüştüren, 3 Black-Tie Awards sahibi peynir ustamız Cosimo Rotolo ve ekibi, eski çağlardan gelen lezzet sırlarını artizan peynir yapımına karşı duydukları tutku ile harmanlamakta. 
Napoli Antica Hikayesi
Bu özel workshop'ta, basın mensubu ve influencer'lardan oluşan 14 seçkin takım yer aldı. Katılımcılar arasında Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, Deniz Özpınar Öztürk ve eşi Alican Öztürk ile Melodi Elbirliler de bulunmaktaydı. Etkinlikte, Arda Türkmen'in yönlendirmesiyle Bosch ev aletleriyle hazırlanan leziz tarifleri deneyimleme fırsatı yakaladılar. Mükemmeliyet ve lezzeti bir araya getiren workshop’ta, Bosch Ev Aletleri'nin teknolojik gücü ve MSA'nın mutfak sanatındaki uzmanlığıyla unutulmaz bir deneyim yaşandı.
Bosch, Sonbaharı Şef Arda Türkmen İle Karşıladı
Yemeklerde kullanım kolaylığı sunan ve lezzette fark yaratan Mayi Sıvı Tuz, tuzu en saf haliyle sofralara taşıyor.
Tuzun En Doğan Hali: Mayi Sıvı Tuz
The Boba Co; Asya’dan tüm dünyaya yayılan Bubble Tea tutkusunu, daha pratik, keyifli ve sürdürülebilir hale getirerek “Popping Bubble Tea” yi üretti. Türk damak tadına uygun içeriği ve benzersiz aromalarıyla Türkiye’de bir ilk olarak teneke kutuda sunulan “Popping Bubble Tea”, market raflarında bulabileceğiniz, operasyon gerektirmeyen ve kolay ulaşılabilir formuyla sizlerle…
Bubble Tea Türkiye’de İlk Kez Teneke Kutuda:
“Poppıng Bubble Tea”
Doğanay Gıda, Türkiye’de en uygun üretim yeri Konya Ereğli olan ve şalgamın hammaddesini oluşturan mor havucun hasadına başladı. Tohum seçiminden şişelenmesine kadar oldukça zahmetli bir süreçten geçen şalgam üretiminde mor havuçlar, en önemli rollerden birini üstleniyor. Ereğlili çiftçilerle sözleşmeli tarım yaparak kalite ve lezzet standardını koruyan Doğanay, bölgedeki şalgamlık mor havuç üretiminin %70’ine sahip olduğu payla çiftçiler için de önemli bir geçim kaynağı kapısı açıyor.
Ereğli’de Mor Havuç Hasadına Başlayan Doğanay’ın Hedefi Şalgam ile Türkiye’de Hanelerin Tamamına Ulaşmak
Hem dünyada hem de Türkiye’de bitki bazlı beslenme şekillerine olan ilgi artıyor. V-Label’ın 2022 araştırmasına göre Türkiye’de tüketicilerin yüzde 28’i fleksitaryen, yüzde 20’si vejetaryen, yüzde 3’ü vegan beslendiğini ifade ediyor. 33 yıldır tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik odağında gerçekleştiren Metro Türkiye, raflarında yüzlerce bitki bazlı ürün sunarken, en yakın iş ortağı olduğu yeme içme sektöründe de bu konuda farkındalığı artırmak amacıyla 1 Kasım Dünya Vegan Günü’nde “Sürdürülebilir Sofralarda Herkese Yer Var” diyerek gastronomi ekosistemi ile bir araya geldi. 
Metro Türkiye aynı zamanda bitki bazlı beslenenlerin yoğurda alternatif ürün arayışını ve talebini göz önüne alarak raflarına getirdiği Metro Chef Veggie Fermente Süzme Kaju ürününün lansmanını gerçekleştirdi.
Metro Türkiye, 1 Kasım Dünya Vegan Günü’nde 3. Kez Gastronomi Ekosistemi İle Bir Araya Geldi. Sürdürülebilir Sofralarda Herkese Yer Var!
Kastamonu’nun yöresel lezzetlerinden kuyu kebabı, 1970 yılından bugüne Kebapçı Hacı Mustafa Karaca’nın usta elinden çıkan lezzetliyle sofralardaki yerini alıyor.
Kastamon’nun Eşsiz Lezzetlerinin Adresi; Hacının Yeri
Romu Ristorante,
Gastronomide Akdeniz Esintisi için kapılarını Ataköy’de açtı
Akdeniz mutfağının seçkin yemeklerini İtalyan mutfağının ana ürünleriyle bir lezzet harmonisi yaratarak, Anadolu misafirperverliğini koşulsuz misafir memnuniyetine dayalı bir sunum ve servis anlayışıyla birleştiren Romu Ristorante, İstanbul Avrupa Yakası’nın gözde semti Ataköy’de misafirlerini ağırlamaya hazır. İsmini tarihi Roma şehrinin kuruluş hikayesinden alan Romu Ristorante’nin kurucusu, meslek hayatına İstanbul Doors Group’da başlayan ve Karaköy’ün en popüler işletmesi Madeo ‘nun ortaklarından olan Erdal Doğan. Son olarak Londra’ya yerleşen ve gastronomi alanında yurtdışında da başarılı konseptlere imza atan Doğan, son projesi Romu Ristorante ile Ataköy Bölgesi’ne değer katmaya geldiklerini söylüyor
‘Artful Living’ konsepti ile eğlence, sanat ve kültürel etkinliklerle ön plana çıkan 42 Maslak, Ramazan ayı boyunca, zengin iftar sofraları, canlı müzik dinletileri ve özel sohbet toplantılarına ev sahipliği yapıyor.

Türk Lezzet Müzesi restoranlarında, Ramazan ayı boyunca 81 il, 22 farklı yöreden geleneksel lezzetler sunulan 42 Maslak’ta unutulmaz gurme iftarlar ve müzik dinletileri düzenleniyor. Her gün üç müzisyenle yapılan canlı Ramazan dinletilerinin yanı sıra her salı İletişim Stratejisti ve TV  sunucusu Ertan Özyiğit ve cuma günleri oyuncu ve yönetmen Tamer Levent(‘in moderatörlüğünde alanında ünlü konuklarla ufuk açan söyleşiler gerçekleştiriliyor. 
En Keyifli Ramazan Akşamları 42 Maslak’ta Yaşanıyor
 
Bursa Kebap Evi İle Çocuklar Lezzete Doyuyor
Birbirinden lezzetli ve geniş ürün çeşitliliğiyle her damak tadına hitap eden Bursa Kebap Evi, minik misafirlerini de unutmuyor. Lezzet dolu burger menüleriyle ilgi çeken marka, çocuklu aileler için harika bir alternatif sunuyor.
Özel imzalı kokteyl deneyimlemeyi sevenler Artois Cadde’de buluşuyor. Mekanın kokteyl menüsü iddialı lezzetlerden oluşuyor. Her birinin ayrı hikayesi olan organik kokteyllerden Chili Mango ve Road The Forest en dikkat çeken tercihler arasında yer alıyor.
Ayrıcalıklı hissettiren kokteyllerin adresi
Yada Sushi, şubeleşerek büyümeye devam ediyor
Uzakdoğu mutfağının öncülerinden Yada Sushi, lezzet ağını genişletmeye devam ediyor. İlk şubesi İstinye’nin ardından Galataport ve Bodrum’da iki yeni şube, Girne ve  Belek’ te de iki  franchise olmak üzere  beş farklı noktada hizmet veren Yada Sushi, rahat ve enerji dolu atmosferi ile misafirlerini ağırlıyor.
Damak çatlatan tatlılar
Kadayıfzade; Etiler, Florya, Cevizlibağ, Acıbadem ve İkitelli’de şubeleri olan ve butik tarzda hizmet veren bir tatlıcı. 54 yıl önce Gaziantep’te aile şirketi olarak kurulmuş. Yağ, bal, fıstık ticareti ile birlikte kadayıf üretimine de başlanmış. Şimdi İstanbul’da şubeleri olan ve damak çatlatan lezzetler sunan Kadayıfzade’nin direksiyonunda vizyoner ve yenilikçi torun İkbal Küsbeoğlu var.
İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde semti Caddebostan’a
yepyeni lezzetler geliyor! 
Artois Cadde ile benzersiz bir gastronomi yolculuğuna hazır olun 
Kadıköy’ün en gözde semtlerinden Caddebostan’a zengin menüsü, eşsiz tatları ve enerji dolu atmosferiyle yepyeni bir mekan geliyor: ‘’Artois Cadde’’. Menüsünde alanında uzman şeflerin hazırladığı seçkin örnekleri buluşturan Artois, dünya mutfağına tutkusu ve özgünlüğü ile yön vermiş Hazer Amani Şef’in keyifli sunumları ve farklı lezzetleri ile misafirlerini benzersiz bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor.
Kızılay Doğal Maden Suyu Sizin İçin Var
Kızılay Doğal Maden Suyu, yeni reklam kampanyasında, sade ve aromalı maden sularının magnezyum ve mineraller açısından zenginliğini, kaynaklarını ön plana çıkararak anlatıyor.
Güne Romu Ristorante’de Merhaba Deyin
İsmini tarihi Roma şehrinin kuruluş hikayesinden alan, İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde semtlerinden Ataköy’de misafirlerini ağırlayan Romu Ristorante, İtalyan mutfağının taze ve kaliteli ürünleri ile oluşturulan şef imzalı kahvaltısı ile iddiasını ortaya koyuyor. 01/2024
GSheraton İstanbul Ataköy Hotel, Kapeleia Restaurant'ın Özel Tadım Menüsü ile Benzersiz Bir Deneyim Sunuyor
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel içerisinde yer alan Kapeleia Restaurant, özel tadım menüsü ile gastronomi tutkunlarını ağırlıyor. Lezzet anlayışını yükselten bu yeni sunum, özenle seçilmiş tatlarla benzersiz bir deneyim sunuyor. Anadolu, Türk ve Akdeniz mutfağının zengin lezzetlerini İstanbul'un kalbinde buluşturan Kapeleia Restaurant, sıcaklığı, lezzeti ve zengin menüsü ile misafirlerini muhteşem bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
info@bestenbeauty.com
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
BESTENBEAUTY
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör